Ghid pentru a potența sau a evita anumite energii în anul 2024 la noi în casă/birou

Este bine să cunoaștem, ce fel de energii anuale avem de evitat sau invitat să se alăture nouă în noul an, ce va porni în forță începând cu dată de 4 Februarie 2024 în România.

Vom porni de la dorințele noastre și amplasarea noastră în spațiu, funcție de energia ce na tranzitează.

  1. Dacă avem o dorința, ce are legătură cu succesul, un potențial ajutor pentru a putea merge mai departe în ceea ce ne propunem- va trebui să încercăm să stăm în zona de Est a casei/ biroului nostru- pentru a înregistra succes în ce întreprindem. Culorile ce vor amplifica această energie de succes sunt: albastru, negru sau elementul apa.
  2. Dorim să stăm departe de îmbolnăviri- este recomandat să evităm zona de Sud-Est a casei- acolo se pot amplifica problemele de sănătate. Este bine să amplasăm lemn în acea zona. Culorile pe care ar trebui să le adoptați anul acesta pentru a fi protejați sunt verde, olive, kaki sau plante.
  3. Evitarea certurilor în relație, viitoare procese și o mai bună comunicare, pentru aceasta suntem invitați să evităm zona centrala a casei, pentru orice discuție important, mai ales pe zona relațională cu partener/business. Culorile pe care ar trebui să le adoptați pentru a diminua energia de ceartă si întări sectorul familiei culorile de pământ- crem, bej, maro, galben.
  4. Pentru a învăța și a avea succes la examene, zona de Nord-Vesta casei/biroului este benefică, putem chiar acumula multe cunoștințe rapid și atinge noi aptitudini. Culorile pe care ar trebui să le adoptați anul aceasta pentru a maximiza energia benefică sunt negru, albastru, verde, olive, elementul apa sau plante.
  5. Este recomandat să evitam posibile dezastre și accidente și succesul redus, prin a nu sta în zona de Vest a casei  noastre, de evitat tot anul și de amplasat metal in acea zona: alb, gri (ex: un covor, carpeta, element de design)
  6. Dacă vrem să acumulăm respect, să fim importanți și să avem parte de ajutor, zona de Nord-Est a casei este benefică pentru acest lucru. Culorile pe care ar trebui să le adoptați anul acesta pentru a potența acest ajutor sunt crem, bej, maro, galben, cristale.
  7. Pierderile și deposedările își pot avea în zona de Sud manifestare, este de preferat să încercăm, să nu realizăm acolo activitățile importante, să nu încercăm să ducem discuții pe zona relațională, să fim atenți să nu ne accidentăm, să nu ne tăiem cu metale. Cei ce călătoresc către Sudul tarii, lumii, atenție cum conduc!!! Culorile pe care ar trebui să le adoptați in acea zona pentru a fi protejați sunt negru și albastru, elementul apa.
  8. Pentru a capta ajutor divin, sau ajutor de la parteneri si șefi-,zona de Nord-Est este de maxim ajutor. Culorile pe care ar trebui să le adoptați pentru a maximiza veniturile în acest an sunt crem, bej, maro, galben sau cristale, pietre.
  9. Dacă vreți să profitați în viitor de anumite investiții sau să va faceți planuri de investiții, sau noi planuri financiare, speculații financiare, zona de Nord a casei este benefică să întreprindeți aceste activități. Culorile pe care ar trebui să le adoptați anul această pentru a maximiza energia benefică sunt crem, bej, maro, galben.

Bineînțeles că există remedii pentru fiecare zona în parte, iar acestea pot amplifică sau atenua o energie sau alta.

Pentru a verifica zonele menționate este necesar să va situați în mijlocul casei/camerelor/birourilor și să aveți în mâna o busola care indica nordul. Mijlocul casei se situează la intersecția a două diagonale, ce traversează casa. Planul casei ajută la identificarea cu exactitate al acestuia.

Să nu uităm în primul rând să gândim pozitiv și anumite mante (exista afirmații specifice vor ajuta la materializarea dorințelor noastre). Pentru accesarea acestora puteți accesa www.nicoletaghiris.ro secțiunea ghidul de deblocare- cursul ALEG.

De evitat sa ne uitam tot anul cu fata către SUD sau SUD-EST când stăm pe scaun. Nu este bine sa facem reparații in zona de Sud sau Sud EST.

An cu reușite cât mai multe și cu concretizarea planurilor noastre, bine definite în prealabil.

ro_RORomanian