Pluto in Vărsător si impactul in viața noastră pe următorii 20 de ani!

Tranzitul lui Pluto în zodia Vărsător vă aduce multe beneficii la nivel colectiv și personal în următorii 20 de ani. Aceasta vă afecta diferite aspecte ale societății și vă aduce schimbări la nivel colectiv. Pluto este una dintre cele mai intense și mai prevestitoare planete din astrologie, aceasta ne vă aduce multe oportunități permițându-ne să ne transformam și să evoluam. Ne putem așteptă la schimbări benefice în domeniul financiar; al relațiilor personale și familiale. Putem avea un interes sporit pentru educație sau dorința de a aduce schimbări în societate. Distribuția in harta noastră proprie a energiilor ce sunt amplificate de Pluto se regăsesc uitandu-ne mai degrabă la ascendentul nostru, decât de zodia in sine.

BERBEC

Pluto în vărsător pentru voi poate aduce o dorința de emancipare și schimbare în sfera sociala și colectiva. Berbecul, fiind un semn zodiacal cu o energie puternica și impulsiva, ar putea caută noi modalități de exprimare a independentei și puteți chiar să luați poziția de lideri în cadrul acestor schimbări sociale. Este necesar să fiți atenți la energia celor din jur pentru că aceasta poate să aibă un impact puternic asupra câștigării acestei independente. Voi puteți pune accentual pe inovație; tehnologie și progres în timpul acestui tranzit și sunteți susținuți să vă manifestați puterea în plan social iar oportunitățile care vin spre voi în aceasta perioada vă vor fi de ajutor. Lucrul pe care ar fi bine să îl aveți în vedere în următorii ani este legat de modul în care vă exprimați; schimbările bruște pe care le faceți vă pot face să fiți mai autoritari.

TAUR

Când Pluto se afla în Taur putem vorbi despre o combinație intre energia transformării și energia determinării pe care Taurul o are în acesta perioada. Exista o mare dorință să răzbească să facă mai multe lucruri. Pregătiți-vă pentru schimbări fundamentale în următorii ani deoarece vi se activează sectorul care guvernează succesul în plan profesional; cariera vă ocupa destul de mult timpul și veți dori să reușiți să faceți cât mai multe pe măsură ce timpul trece. O să existe multe momente în care o să fie nevoie să preluați controlul și chiar o să fiți nevoiți să vă îndepărtați de persoanele care nu sunt în totalitate pentru voi dar nu ar trebui să faceți griji pentru că veți reuși să atrageți persoanele potrivite prin farmecul vostru personal.

GEMENI

În următorii ani voi veți fi cei care veți avea de învățat lecții importante; puteți să acumulați suficienta experiență în planul profesional iar ulterior să o împărtășiți cu cei din jur; ceea ce vă aduce împlinire la nivel spiritual. Luați în considerare explorarea unor noi moduri de gândire și așteptați-vă să treceți prin diferite faze filozofice sau mistice în următoarele doua decenii. Veți deveni cunoscuți pentru gama variata de idei dar și pentru dualitatea voastră, aveți capacitatea de a vedea ambele pârți ale unei situații. Este important să învățați să acceptați ideile și modul în care ceilalți văd lucrurile astfel riscați să vă blocați energia.

RAC

Poate fi dificil pentru cei din familie și prieteni să tina pasul cu voi în aceasta perioada pentru că veți porni să vă duceți la îndeplinire toate ambițiile și visurile; veți învață că voi sunteți responsabili pentru propria voastră fericire. Persoanele în acest semn zodiacal ar putea experimenta schimbări profunde în legătură cu modul în care trăiesc relațiile familiale și cum se raportează la propriile emoții și la ale celor din jur. Deși ești unul dintre cei mai sentimentali membrii ai zodiacului vei învață lecții importante în care vei realiza că nu trebuie să ți persoanele nepotrivite lângă tine.Puteți face o obesie cu securitatea familiala dar asta doar pentru că vă doriți să creați un mediu stabil pentru voi și cei din cămin.

LEU

Leii sunt caracterizați în aceasta perioada cu încrederea în forțele proprii; pot avea un spirit de lideri în cam toate sectoarele dar cel social este esențial. Aceasta poziție a lui Pluto în Vărsător vă ajuta să vă deschideți spre schimbările în planul social și să îmbrățișați idei cât mai mari pe care să le puneți în practica. Pe măsură ce prioritățile vi se vor schimba în următorii ani așa vi se vă schimba și compania pe care o aveți. Veți tinde spre cei ale căror valori și ideologii o oglindesc pe a voastră. Este momentul să vă gândiți bine la ce nevoi primează în viață voastră și este esențial să renunțați la îngâmfare în perioada ce urmează.

FECIOARA

Este un moment potrivit pentru a vă elibera de mentalitatea rigida și de standardele care vă țin loc; deși veți tinde către perfecțiune este important să rețineți că veți reuși indiferent de acest standard pe care voi îl setați. Aceasta vibrație a lui Pluto vă scoate la iveala erorile; pașii greșiți și comportamentele nepotrivite toate acestea pentru a vă ajuta să evoluați. Astrele vă vor cere să aveți grija asupra sănătății și să vă implementați un stil de viață care vă ajuta să scăpați de obiceiurile proaste. Acum poate fi un moment potrivit pentru a vă gândi la domeniul profesional și la traiectoria pe care doriți să o aveți; explorarea unor meserii noi rămâne valabila pentru voi în aceasta perioada.

BALANȚĂ

Cultivarea hobby-urilor și a interesele personale vor intra în aria voastră în aceasta perioada de tranzit; să nu vă fie teama să vă îndepărtați de vechile obiceiuri, ba chiar puteți începe să faceți lucruri noi din care aveți de câștigat odată cu aceste schimbări ce apar în viață voatra. Pe măsură ce progresați în cariera, atitudinea voastră se poate schimba făcându-vă să regândiți cu totul calea vieții voastre. Balanțele sunt asociate în aceasta perioada cu dorință de corectitudine; aveți un simt puternic al dreptății și veți dori să contribuiți la îmbunătățirea condițiilor sociale; totuși în anumite momente aceasta dorință de corectitudine poate fi foarte exagerata.

SCORPION

Pentru cei sub semnul Scorpionului este o perioada în care puteți rupe relații sau veți renunță la anumite comportamente toxice; evenimentele pe care le veți trai în aceasta perioada vă sunt benefice spre a reînnoi lucrurile la nivel sentimental; aveți o putere de regenerare profunda care vă este de mare ajutor. Veți fi în plin proces de transformare și vă veți analiza pe voi din toate punctele de vedere. Mai presus de orice, fiți atenți la cine și la ce hrăniți acum, trebuie să înțelegeți că gândurile și acțiunile voastre se vor acumula în timp, modelându-vă în mod dramatic calea.

SĂGETĂTOR

Pentru voi în aceasta perioada poate fi vorba de schimbări majore în cercul de prieteni; pot apărea dorințe precum reconectarea cu anumite persoane din trecutul vostru sau dorință de a intra în noi cercuri sociale ceva mai diferite. Veți lupta pentru orice fel de schimbare pe care o considerați necesara iar intuiția vă este cel mai mare avantaj. Ești considerat unul dintre cei mai avansați și mai intelectuali membri ai zodiacului, dar pot apărea probleme daca nu reușești să recunoști când greșești sau nu ai răspunsurile.

CAPRICORN

Schimbări majore vin în finanțele tale, draga Capricorn, pe măsură ce Pluto migrează în Vărsător și în sectorul diagramei tale care guvernează materialismul și banii. Acesta poziție în care vă aflați se refera la schimbarea situației financiare; ajutându-vă să acumulați sume de bani și să vă puneți în aplicare idei care pot genera venituri noi. Veți avea aceasta perioada în care vă veți simți mai motivați financiar decât de obicei. Cu toate acestea, vei începe să înțelegi cu mai multa claritate că banii sunt pur și simplu un instrument în aceasta lume și nu neapărat cel mai valoros aspect al existentei tale. Aveți puterea de a modela totul din jur în următorii ani.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor simți intrarea lui Pluto în Vărsător mai mult decât orice alt semn zodiacal. Veți simți aceasta influenta în sfera sociala și puteți fi catalogați drept vizionari și populari în următorii ani. Deși te afli într-o poziție unica de a-ți transforma complet viață, asta nu înseamnă că călătoria ta spre auto-realizare vă fi una ușoară dar aveți o capacitate puternica de a trece peste obstacole și putini vor fi aceia care vă vor egala. Veți avea parte de revoluții la nivel spiritual și personal iar traiectoria acestui semn zodiacal în viață vă fi în funcție de lecțiile karmice pe care le aveți de învățat.

PESTI

Pentru voi perioada care urmează vă genera un câmp de energie în jurul vostru pentru a atrage oamenii potriviți; energia pe care o emanați este esențială. Aceasta perioada ar putea să vă stimuleze evoluția personala prin conexiuni sociale puternice și implicarea în activități sau cauze colective. Veți porni într-o călătorie numita autoreflectie ceea ce vă este de mare ajutor în descoperirea unor noi puteri interioare astfel să le și puteți scoate la suprafața. Continuați să construiți idei cât mai îndrăznețe și să vă bucurați de succesul pe care acestea îl vor avea. De asemenea, s-ar putea să te regăsești într-o poziție influenta, dar nuanțată în timp ce oameni mai puternici intra în viața ta, deschizându-se îndrumării și sfaturilor tale.

ro_RORomanian