ECLIPSA DE SOARE 8 APRILIE 2024

Eclipsele au jucat un rol important in astrologia antica. Se spunea si credeau ca zeii comunica cu oamenii prin intermediul acestor semne. Câteodată se credea ca sunt semne date de zei ca urmează sa judece un anumit individ sau o întreaga națiune.

In zilele noastre astrologia se ocupa de progresul spiritual si trebuie sa înțelegem in ce arie a vieții noastre, la nivel personal se petrece acesta, respectiv impactul realizat pe o perioada lunga de timp.

Astfel, va rog sa va uitați la zodia ascendentului vostru, pentru ca ea este cea mai importanta in a identifica aceasta arie si nu zodia voastră.

ASCENDENT IN:

BERBEC

Eclipsa de soare îi încurajează pe nativii cu ascendent in zodia Berbec să aducă schimbări în rutina lor zilnică și să își organizeze viața pentru a face loc pentru noi începuturi.

TAUR

Cei cu ascendent in Taur se pregătesc să intre într-o etapă plină de inovație, unde vor descoperi noi aventuri ce-i vor împinge dincolo de limitele cunoscute, provocându-i să-și exploreze abilitățile și talentele ascunse, de asemenea vor avea acces prin vis, meditație si intuiție la multe lucruri extrem de importante. Foarte posibil sa elimine lucruri sau persoane din viața lor, funcție de intuiție.

GEMENI

Pentru cei cu ascendentul in Gemeni, vine o vreme să-și focalizeze atenția asupra conexiunilor umane, fiind momentul să identifice persoanele care necesită o distanțare și pe cele care aduc un suport autentic în viața lor, indiferent de circumstanțe, de asemenea vor avea parte de social media transformator si creator pentru ceea ce fac ei.

RAC

Eclipsa solară amplifică capacitatea  celor cu ascendent in Rac de a comunica deschis sentimentele lor, conducând la îmbunătățirea relațiilor interpersonale și la o mai bună înțelegere reciprocă, mai ales la job. Sunt cei ce vor împărtăși noi frontiere carieristice si vor avea impact major pe zona lor de imagine, pot avea parte de divorțuri sau altfel de separări, sarcini samd.

LEU

La cei cu ascendent in Leu, mici tensiuni pot apărea în conexiunile lor sociale, așa că este important ca ei să rămână calmi și să își exprime gândurile intr-o maniera ceva mai plăcuta, sa stea departe de bârfe. Vor avea ocazia sa se raporteze diferit la străini si străinătate, vor începe poate noi cursuri si proiecte de lunga durata.

FECIOARA

Eclipsa de soare aduce o mână de ajutor vindecătoare pentru cei cu ascendent in Fecioara si ii ajuta pe nativi in momentele critice, posibil sa acceseze un împrumut si sa își dorească sa transforme in bine viața lor, pornind de la acel punct. Posibil sa primiți suport si încurajare pentru a vindeca rănile din trecut.

BALANTA

În această perioadă, cei cu ascendentul in  Balanța  vor simți o apropiere mai mare față de partenerul lor, fiind cuprinse de un val de dragoste care îi îndeamnă să-și exprime afecțiunea în moduri tandre și sincere. Folosiți aceasta energie pentru a încerca sa reparați parți ce nu funcționau in trecut. Comunicați mai eficient, pentru ca oricum dețineți aceasta capacitate.

SCORPION

Cei cu ascendent in Scorpion sunt aduși cu picioarele pe pământ de eclipsa din aprilie, întrerupându-le tendința de a visa cu ochii deschiși. În zilele ce urmează, vor fi învăluiți într-o agitație susținută, având o mulțime de sarcini de finalizat. De asemenea se activează pe lângă sarcinile in plus la job si cele legate de sănătate. Așadar dragilor, sfatul este sa ranforsați aceasta are a sănătății si sa rămâneți precauți pe mai departe.

SAGETATOR

Energia eclipsei de soare servește drept sursă de inspirație pentru cei cu ascendent in Săgetător, stimulându-le curiozitatea și conducându-i spre descoperiri și perspective noi și neașteptate în viață. De asemenea toata aria creativității si a copiilor este cu focus, însă nu trebuie neglijata si  cea a iubirii.

CAPRICORN

Nativii cu ascendent in Capricorn sunt încurajați să exploreze și să găsească o armonie între angajamentele lor profesionale și viața personală. Este important să își gestioneze timpul și energiile în mod echilibrat, acordând atenție atât carierei lor, cât și relațiilor. De asemenea vor fi interesați de aspecte legate de familie si casa, terenuri, etc. Sunt cei ce pot "dinamita" aceasta arie pentru a construi ceva durabil in ,loc. Pot fi cei ce se vor muta cu locuința.

VARSATOR

În perioada următoare,  cei cu ascendent in Vărsător sunt îndemnați să abordeze cu răbdare și atenție procesul de soluționare a neînțelegerilor cu prietenii și frații, având grijă să-și exprime punctul de vedere într-un mod respectuos și convingător. Vor vedea ca pot achiziționa un nou vehicul si pot tranzacționa bine in acest domeniu, de asemenea se vor trezi in noi cercuri de prieteni si vor accesa mai multe drumuri scurte in perioada lunga de după eclipsa.

PESTI

Eclipsa de soare aduce pentru cei cu ascendent in  Pești oportunitatea de a-și consolida legăturile cu cei în care au încredere, creând un cerc de susținere și solidaritate în jurul lor. În această perioadă, este important să se bazeze pe relațiile autentice și să cultive conexiuni puternice. De asemenea vor fi cei ce vor începe sa investească in propriile lor idei sau talente si vor dori sa obțină rezultate cat mai rapide cu putință.

ro_RORomanian