Testimoniale

"Informatia înseamnă putere. Puterea înseamnă control. Înțelegerea trecutului si întrevederea potențialul înnăscut sunt uneltele pe care mi le-ai dăruit draga mea Nicoleta pentru a-mi folosi liberul arbitru în preluarea controlului asupra propriei vieți. Mulțumesc!"

Carmen Cimbala


"Recomand cu multa incredere o diagnosticare personalizata in idea de a identifica cel mai potivit remediu, doar suntem toate unice, nascute sub un alt nume si intr-un moment unic noua. Nicoleta Ghiris este un adevarat profesionist, apelati cu incredere pentru ghidaj."

Victoria C


"Dragelor,vreau sa va recomand consultanta astrologica pe care o face Nico, este o femeie minunata si un astrolog foarte pasionat. De la ea am aflat si ii multumesc, de remediile pe care ti le vede in hata si nu numai. Am achizitionat foarte multe remedii si va spun ca sunt cu adevarat minunate si chiar functioneaza, va pot echilibra viata . Daca vreti sa aflati totul despre viata voastra, ea e solutia!"

Cristina T


"Predictiile si sfaturile tale m-au ajutat enorm in ultimii ani dar mai ales in ultimele luni.Sunt foarte norocoasa ca te-am cunoscut!"

Cornelia I


"Ce credeti? Tocmai am baut o cafea virtuala cu Nicoleta!!! Si mi-a citit in stele. A fost ca o adevarata evadare din cotidian!O gura de aer, doar pentru suflet!"

Claudia P


"Imi doream de ceva timo sa imi fac astrograma, acum a aparut momentul. Cum nimic nu este intamplator, mi-am luat inima in dinti si am zis: Hai! Mai ales ca aveam multe intrebari si o nevoie de foarte multe confirmari. Nu numai ca am obtinut confirmarile si raspunsurile, dar am intrat si in posesia unor informatii cu adevarat valoroase pentru mine. Cumva, ele au fost acolo continuu, mi-au tot dat ghiont, dar eu le-am ignorant cu talent. Asa ca draga mea Nicoleta, iti multumesc din suflet pentru tot. Ai facut un om fericit si mult mai constient de cum este si “de ce” i se intampla. Apreciez nespus si ma bucur ca am spus acel HAI. Aveam nevoie de asta pentru a iesi din statul pe loc. Experienta e greu de descries in cuvinte, cu atat mai mult cu cat cineva care nu te cunoaste iti spune cum esti si ce s-a intamplat in viata ta pana acum, pe baza unor calcule. E putin inspaimantator , dar te face sa zambesti pe sub mustati. Ajuta. Ajuta mult de tot.Asa ca multumesc, a fost fix pe sufletul meu."

Ramona C


"Been there, done that online cu Nicoleta. Am simtit-o la fel de aproape ca si cand am fost fizic langa ea. O experienta pe care am asteptat-o de mult si de care aveam nevoie, pentru care- i multumesc. Pastram legatura si astazi."

Anca M


"Cunoscând-o pe Nicoleta, mi-am descoperit cumva viața! În multitudinea de informații am aflat că pot acționa către acele lucruri de care știam că sunt capabilă, dar erau puse de o parte din cauza lipsei de încredere. Cu ajutorul ei am pornit pe adevăratul meu drum în această viață.

Pentru mine, informațiile primite valorează enorm. Pur și simplu simt ca sunt o nouă persoană după cele două ore petrecute cu ea. Nicoleta este un om extraordinar din toate punctele de vedere! Cu siguranță voi tine legătură cu ea în viitor, atât pentru mine cât și pentru familia mea. Recomand din tot sufletul!"

Petra Dumitru


"Întâlnirea cu Nicoleta Ghiriș a fost întâlnirea cu un Înger care îți schimbă în bine viața. Întâlnirea cu un astrolog care îți atinge sufletul și îți vindecă rănile vechi. Citind și calculând mișcările în stele imi vorbea despre viața mea trecută, prezentă și viitoare cu o claritate și o profunzime greu de explicat. Lucrez în lumea metafizicii și conștientizam că se întâmpla ceva ...ceva minunat. Trăiam o experiența unică cu parfum divin, nu comercial.

Abia a doua zi după ce am plecat de la ea am realizat că această doamnă minunată are un har special: de a-ți lumina viața în 24 h."

Roxana Katzianis


"Cea mai buna! In 2017 Nico imi citea in stelele ei si numerele norocoase si imi spunea ca voi face copil. Ce credeti? In 2018 am nascut o fetita!"

Daniela N

ro_RORomanian